Bailee Madison
Probleme:

Publicat în

Bailee Madison


Trebuie doar să fiu smerită.

O credinţă asemenea celei manifestate de un copil în luminile strălucitoare ale Hollywood-ului, aduce bucurie şi speranţă pentru milioane de oameni.

Cu toate că Bailee Madison poate fi considerată tânără, mică şi încă în curs de ascensiune la Hollywood, ea are o imagine de ansamblu a vieţii, care este percepută cu uşurinţă atunci când vorbeşte şi evidentă atunci când zâmbeşte, dovedind că este mult mai matură faţă de anii pe care îi are, mărimea şi statura sa.
Entuziasmul pe care îl emană pentru cariera ei de actriţă tânără, este generat de scopul pe care ea crede că Dumnezeu îl are pentru viaţa sa. „Mama mea îmi spunea întotdeauna atunci când terminam un film, acum trebuie să fii smerită Bailee.” şi ea este smerită.
Pornind pe calea aventuroasă a cinematografiei şi jucând în filme precum „Bridge to Terabithia” (http://www.youtube.com/watch?v=s0gbDKQDhEQ) şi alte cinci filme, care urmează să fie lansate în următorul an şi jumătate, Bailee împarte acelaşi platou de filmare cu stele precum: Katie Holmes, Tobey Maguire, Natalie Portman, Jake Gyllenhaal, Hilary Swank şi Minnie Driver.
Acest fapt poate fi intimidant şi dificil de a menţine lucrurile într-o perspectivă bună, pentru ea, o actriţă foarte tânără. Cu toate acestea, Bailee ştie că a fost aleasă să facă acest lucru şi este conştientă de munca grea care i se cere şi de provocările pe care trebuie să le depăşească. În aceste momente, ea vorbeşte cu Dumnezeu şi Îi povesteşte tot ceea ce i se întâmplă, ca celui mai bun prieten, cerându-I înţelepciune pentru a înţelege şi depăşi orice situaţie.
Cu toate că mărturia ei vine din gura unui copil, Bailee îi asigură pe toţi că atunci când Îl ai pe Dumnezeu în viaţă şi priveşti spre El ca la un Tată Ceresc, în pofida greutăţilor şi frământărilor prin care treci, El veghează mereu asupra ta.

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *