Bethany Hamilton
Probleme:

Publicat în

Bethany Hamilton


Din ceea ce părea să fie un lucru oribil, i-a adus glorie lui Dumnezeu prin ceea ce s-a întâmplat în viaţa mea.

La vârsta de treisprezece ani, Bethany Hamilton era deja o stea în ascensiune în lumea surfing-ului. De la casa ei din Hawaii, avea acces zi de zi la unele dintre cele mai bune valuri din lume, având ca suport căldura unei familii iubitoare. Dar liniştea vieţii ei dedicată antrenamentelor de surf, a fost spulberată într-o dimineaţă, când un rechin a atacat-o şi i-a smuls braţul stâng. Doar ajutorul oferit imediat de prieteni, munca eroică a medicilor şi o pace lăuntrică copleşitoare, au păstrat-o în viaţă în momentele critice de după atac. Faptul că a supravieţuit a fost cu adevărat un miracol.

Ce este oare de făcut atunci, când pasiunea căreia îi erai dedicat şi scopul propus pentru viaţă, îţi este aparent luat ?

În acele momente, Bethany şi-a întărit relaţia ei cu Domnul Isus, fapt care i-a reînnoit viaţa şi i-a restaurat capacităţile sportive, ajutând-o să practice surfing-ul cu performanţe mult mai mari. Povestea vieţii ei este relatată şi în filmul „Soul Surfer” (http://www.youtube.com/watch?v=MWeOjBCi3c4), continuând să inspire şi pe alţii, ca în momentele critice să nu renunţe la luptă şi nici la Dumnezeu.

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *