Brian Sumner
Probleme:

Publicat în

Brian Sumner


Le spun oamenilor că în viaţa mea m-am îndrăgostit de mai multe ori.

Brian Sumner a venit în SUA din Liverpool, Anglia, pentru a se bucura de stilul de viaţă al unui skateboarder profesionist.  Având prestigiul de a fi singurul care purta  pentru publicitate emblema companiei Tony Hawk, Brian s-a axat numai pe interesele personale şi pe cursa pentru succes. Aşa că skateboaderingul; i-a fost, de departe, prima lui dragoste.

La vârsta de nouăsprezece ani s-a îndrăgostit, însă, din nou. De această dată, de o tânără din America, cu care la scurt timp s-a căsătorit în Las Vegas. Faptul că  imediat după nuntă urmau să aibă un copil, le-a modificat stilul de viaţă şi de relaţionare într-un mod în care această tânără familie nu se aştepta. Din pricina conflictelor care nu se mai terminau, inima lui Sumner s-a umplut de furie. A început să trăiască haotic, culminând cu momentul în care a fost arestat de poliţie şi condamnat să lucreze în folosul comunităţii.

Experienţa trăită într-un magazin creştin, unde a mers să cumpere anumite lucruri, a fost un moment de cotitură, care a adus o mare schimbare în viaţa lui. De aceea, astăzi nu mai este un om furios, ci un credincios care mărturiseşte: „sunt al doilea!”

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *