Darrell Waltrip
Probleme:

  • darel
Publicat în

Darrell Waltrip


darel

Despre provocarile mele

Este greu să păstrezi un echilibru între realitate şi imaginea pe care ţi-o creează oamenii, care te fac să crezi că eşti mai important decât eşti cu adevărat.

“Puteam să fiu mort!”  Concurând cu viteze fără precedent pentru a câştiga fiecare cursă, era scopul  pe care îl urmărea Darrell Waltrip în fiecare competiţie. La apogeul carierei sale, el a câştigat două campionate consecutive. „ Am fost în topul concurenţilor şi eram de neînvins!” În timp ce el era cel mai bun de pe pistă, fanii lui (NASCAR) îi urau ego-ul şi aceasta îl deranja.

Deşi ştia pericolele care puteau să apară în timpul curselor, a crezut că lui nu i se poate întâmpla nimic. Dar s-a înşelat. Un accident petrecut pe pistă l-a condus la căutarea unui scop mai măreţ în viaţă, iar mărturia lui reflectă cât de importantă este smerenia, chiar dacă eşti cel mai bun.

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>