David Murphy
Probleme:

Publicat în

David Murphy


În viaţă există încredere sau frică. Eu am ales încrederea.

După ce a jucat baseball la colegiul Baylor, David Murphy, a fost chemat în anul 2003, să joace în echipa Red Sox. Apoi şi-a petrecut următorii trei ani, jucând la alte şase echipe din liga inferioară, înainte de a fi chemat să debuteze la echipa Fenway Park, din liga superioară. Deşi s-a acomodat uşor la noua sa echipă, pentru el a început o luptă zilnică, care alterna între cariera sa de mare sportiv, bazată pe performanţă şi identitatea sa personală.

Un transfer ulterior la echipa Texas Rangers, i-a dat lui Murphy posibilitatea de a juca mai mult şi de a atrage şi mai mult atenţia celorlaţi. Aceasta s-a datorat faptului că  în anul 2010, Rangers a câştigat campionatul american de bassebal, permiţându-i astfel lui David, accesul pe cea mai mare scenă a basseball-ului mondial.

Cum a reuşit însă David să păstreze un exhilibru între cariera şi identitatea sa? Ce a făcut ca el să nu fie identificat după acele momete înălţătoare generate de reuşitele din carieră, ci mai degrabă de caracterul său? În lupta dintre a trăi o viaţă de încredere sau frica de presiune, David a ales încrederea, dar nu în el însuşi. În loc să se lase paralizat de frica generată de presiunea performanţei, el a avut credinţa în Dumnezeu, care l-a susţinut mai bine decât îmbrăţişarea performanţei.

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *