Familia Scruggs
Probleme:

Publicat în

Familia Scruggs


În prima noastră căsătorie, satisfacţia ne venea de la lucrurile materiale.

Între Cheryl şi Jeff a fost dragoste la prima vedere. Tineri şi ambiţioşi, cei doi s-au îndrăgostit şi s-au căsătorit. Ei aveau de toate: casă cu vedere la ocean, hainele pe care şi le doreau, cele mai bune locuri de muncă şi nu era nimic care să-şi fi dorit şi să nu poată cumpăra.

Dar cum au stat cu fericirea şi cu dragostea, lucruri pe care nu le puteau cumpăra cu bani? Cheryl a început să fie nemulţumită şi să pună la îndoială dragostea ei pentru Jeff. Jeff, pe de altă parte, a început să-şi piardă sentimentele nutrite pentru Cheryl şi încet-încet, s-au depărtat unul de celălalt. Mai mult chiar, Cheryl a ajuns în braţele altui bărbat.

Ea avea concepţia ei despre felul cum ar trebui să fie o viaţă perfectă. Asta e ceea ce a vrut, pentru lucrul acesta s-a luptat şi aceasta este şi ceea ce a găsit. „Dar totul a fost un fals!” Aşa că a intervenit divorţul, apoi, îndepărtarea de adevărata problemă. Pentru Cheryl acesta a fost răspunsul. Şi acest răspuns a fost să încheie totul. Dacă planurile noastre înseamnă a sfârşi cât mai repede cu situaţiile cu care ne confruntăm, aceasta nu înseamnă că sunt şi planurile lui Dumnezeu.

Iar dacă facem greşeli mici sau mari, aceasta nu înseamnă că Dumnezeu nu le poate îndrepta. În cele din urmă, atât Cheryl, cât şi Jeff, au ajuns să creadă în Dumnezeu şi să vadă realitatea prin credinţă. Au ajuns să vadă cum Dumnezeu a reconciliat pas cu pas relaţia lor distrusă de cei şapte ani de divorţ, într-o nouă căsătorie, pe care Dumnezeu o planificase pentru ei.

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *