John Meador
Probleme:

Publicat în

John Meador


Despre provocarile mele

„Îmi amintesc că m-am rugat de multe ori şi am zis: Doamne îndepărtează acest lucru din viaţa mea. Şi Dumnezeu nu a făcut-o !”

Este uşor să  ne gândim că obstacolele cu care ne confruntăm ar trebui să fie înlăturate într-un mod miraculos, dar ce se întâmplă dacă acestea rămân? Ce se întâmplă, dacă ceea ce te aşteptai să dureze o zi, rămâne pentru toată viaţa şi eşti confruntat cu descurajarea, că Dumnezeul care poate să vindece, încă nu a făcut-o pentru tine?

Ca băiat, John Meador a suferit de o boală care mai târziu a evoluat, afectându-i auzul până la surditate. Dar nu pierderea auzului l-a afectat cel mai mult, ci o suferinţă lăuntrică, generată de întrebarea: „de ce mi s-a întâmplat aceasta tocmai mie?”  Mai târziu însă, el a făcut o descoperire care a schimbat totul.

Dacă te frămânţi din cauza aceloraşi probleme, eşti dezamăgit de părinţi şi nemulţumit de tine însuţi sau te lupţi cu probleme asemănătoare, mărturia lui John Meador este despre găsirea piesei care lipseşte din puzzle-ul vieţii tale.

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *