Josh Hamilton
Probleme:

Publicat în

Josh Hamilton


Baseball-ul şi părinţii mi-au fost luaţi în acelaşi timp.

În lupta vieţii tale, de câte ori ai fost trântit la pământ înainte de a te simţi aşa de slăbit, încât să nu mai poţi da încă un pumn? În timp ce câştiga mai mulţi bani decât şi-a imaginat vreodată, lui Josh Hamilton i s-a luat, într-o clipă, tot ceea ce avea şi tot ceea ce iubea el cel mai mult.
Când n-a mai putut experimenta adrenalina de jucător de baseball profesionist, el şi-a căutat împlinirea în droguri şi alcool.  Ceea ce a urmat a fost o cale spre dezastru. Şi aceasta n-a fost din cauza altcuiva, ci numai din cauza lui!

În această mărturisire şocant de sinceră, el îşi povesteşte viaţa prin metafore privitoare la visurile pe care le-a avut şi starea decăzută în care a ajuns. În mărturisirea sa, el vorbeşte despre un moment când a ajuns atât de jos, încât nu-şi mai putea ridica nici mâna şi nici inima, ca să lupte împotriva duşmanului. În acele momente; a găsit însă o sursă de putere care l-a întărit să poată lupta încă o rundă, experienţă care l-a ajutat de atunci şi până astăzi să se simtă puternic şi în pace.

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *