Michelle Aguilar
Probleme:

Publicat în

Michelle Aguilar


Povestea mea:

Am crezut că dacă pot obţine ceva foarte bun să mănânc, acest lucru mă va face să mă simt bine.

Faţa zâmbitoare a lui Michelle Aguilar, părea să arate că în viaţa ei totul este în regulă. În spatele acestui zâmbet erau însă lacrimi; lacrimi de confuzie şi de durere, generate de tragedia unei familii destrămate. Pentru alinare, ea şi-a găsit refugiul în mâncare. Mâncarea nu mai era pentru ea o necesitate, ci a devenit un mod de a evada din durerea pe care o trăia.

Uneori, pentru rezolvarea problemelor cu care te confrunţi, trebuie să accepţi disconfortul de a-ţi recunoaşte trecutul sau să îndrăzneşti să confrunţi în mod direct problemele cu care te lupţi. Pentru Michelle Aguilar, începutul acestui proces a fost şansa de a participa la concursul Bigger Loser (un show de televiziune în care este premiat cel care reuşeşte să slăbească cel mai mult). Când, în cele din urmă, a renunţat la a-şi controla viaţa, ea a permis Domnului Isus să-i preia controlul vieţii şi El i-a vindecat rănile sufletului, punând împreună cioburile vieţii ei sfărâmate.

Este mâncarea lupta ta de fiecare zi ?

Deşi mâncarea este menită să ne dea putere şi fericire, de multe ori, aceasta devine  inamicul împotriva căruia trebuie să luptăm. Modul greşit de a ne raporta la mâncare îşi pune amprenta asupra sănătăţii noastre, ne influenţează relaţiile şi ne afectează imaginea de sine. Dacă te confrunţi cu această problemă, învaţă de la cei ce au transformat acest inamic într-un aliat.

 

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *