Stephen Baldwin
Probleme:

Publicat în

Stephen Baldwin


Viaţa mea a fost o existenţă egoistă .

Prin această mărturisire ingenioasă şi captivantă, Stephen Baldwin te conduce prin experienţele trăite de o persoană a cărei viaţă a fost centrată în jurul faimei şi a banilor, într-o aşa măsură, încât tot ceea ce era în jurul ei nu mai conta.

Mărturisirea sa orbitează în jurul oamenilor care au intrat în viaţa lui, a locurilor pe care le-a vizitat, a declaraţiilor pe care le-a făcut şi a lucrurilor pe care le-a împlinit, chiar şi atunci când viaţa sa părea fără sens. Angajând o menajeră pentru a fi mai liber privind treburile gospodăreşti de zi cu zi, aceasta i-a adus un mesaj care l-a ajutat să descopere ce înseamnă eliberarea vieţii.  El şi-a continuat călătoria vieţii mergând pe drumurile nesigure ale acestei lumi şi după această descoperire, dar având acum ca temelie sigură, Cuvântul lui Dumnezeu.

Mărturia lui este, de fapt, un exemplu privind modul în care poţi fi eliberat de povara strădaniei de a fi pe placul oamenilor şi a te bucura de satisfacţiile personale, pentru a gusta bucuria vieţii trăite în libertate şi umilinţă.

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *