Tamara Jolee
Probleme:

Publicat în

Tamara Jolee


Lupte vom avea continuu, dar nu-i nimic, deoarece la sfârşitul zilei putem fi iertaţi.

I-a trebuit destul de mult timp pentru a conştientiza faptul că suferă de un cancer incurabil, răspândit în proporţie de 90% din corp şi că mai are 5-7 ani de trăit.

Atunci când reporterul de televiziune pentru emisiuni sportive, Tamara Jolee, a înţeles cât de gravă era situaţia în care se afla, a început să se întrebe :„Acum ce urmează?” Anii care i-au mai rămas vor fi doar ani de durere? Va mai fi în stare să facă toate activităţile ei obişnuite? Cum va înfrunta această situaţie? Întrebări precum cele menţionate şi multe altele asemenea acestora, îi stăruiau permanent în minte, atunci când se gândea la viitorul ei.

În acele momente, Tamara şi-a întărit însă relaţia cu Domnul Isus, care i-a adus o pace profundă, ce a depăşit orice altă experienţă anterioară, ajutând-o să avanseze cu o încredere ce-i contrazicea gravitatea bolii de care ea suferea. Dorinţa ei de a fi o mărturie vie şi de a-şi spune povestea vieţii este un motiv de inspiraţie şi de bucurie pentru mulţi alţii, care trec prin aceleaşi încercări în fiecare zi.

Comentarii

comentarii

<Înapoi la mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *